Bosbergschool

Welkom op de Bosbergschool

Samen werken, leren en ontdekken is waar de Bosbergschool voor staat. Wij willen een plek zijn waar alle leerlingen zich veilig voelen en waar ieder kind maximale ontplooiingskansen heeft. Want ieder kind is uniek en heeft z’n eigen kwaliteiten en capaciteiten. Daar zetten wij ons als team elke dag weer voor in.

Dit zijn de belangrijkste uitgangspunten van ons onderwijs.

• Naast leren, ook kennis toepassen.
  • Talent ontdekken, kweken en versterken.
  • Leerlingen stimuleren op zowel cognitieve-, creatieve- als de sociaal-emotionele vaardigheden.
  • We streven ernaar alle leerlingen boven het landelijk gemiddelde te laten scoren.
  • Technologische innovaties volgen, als ze de kwaliteit van het onderwijs ten goede komen.
  • Samenwerken met ouders en professionals is essentieel in het belang van de leerlingen.
  • Opvang, ontwikkeling en ontplooiing voor kinderen.
  • Rijke leeromgeving met veel natuur bieden.
  • Persoonlijke- en maatschappelijke zingeving op christelijke grondslag.

Een kind brengt ongeveer 7520 uur door op de basisschool. De keuze voor een school is dan ook een belangrijke. Wordt uw kind gezien en gehoord, met al zijn talenten en uitdagingen? Heeft u dezelfde opvattingen over leren en over normen en waarden als de leerkrachten en schoolleiding? Gaat de school mee met technologische ontwikkelingen, maar wordt ook genoeg afwisseling geboden door buiten spelen en bewegen? En staat de school op een handige plek? Allemaal zaken die u bewust afweegt als u voor een school kiest.

Maak vrijblijvend een afspraak, dan laten we u graag onze school zien. Voor contact gegevens kunt u hier klikken.