De Bosbergschool biedt op maandagen een leuk aanbod van allerlei naschoolse activiteiten

Als school willen we niet alleen onder maar ook na schooltijd ons gebouw, onze mogelijkheden en onze visie inzetten. Het aanbod van naschoolse activiteiten wordt aan het begin van het schooljaar gepresenteerd.Daarnaast worden er gedurende het schooljaar geregeld nieuwe activiteiten georganiseerd.De kinderen die op maandag meedoen aan de workshops blijven om 14.00 uur op school. We starten met iets te drinken en een korte uitleg en gaan daarna samen aan de slag. Mevrouw Tet Langemaat van Lappe Slag verzorgt de workshops.

Voor elke workshop geldt een maximaal aantal kinderen. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt!Zijn er te weinig deelnemers dan gaat de workshop niet door en ontvangt u uw geld terug en komt uw kind gewoon om 14:00 uur naar huis.Restitutie van geld is uitsluitend als de workshop niet doorgaat. Kan uw kind onverhoopt niet komen dan kan wellicht een ander kind zijn/ haar plaats innemen. U dient hier zelf voor zorg te dragen.