Engels is een echte beleving

Engels op de basisschool is verplicht vanaf groep 7.Op de Bosbergschool krijgen echter alle kinderen van groep 1 t/m 8 wekelijks Engels van een native speaker. Wij hebben bewust gekozen om de Engelse lessen te laten geven door een native speaker.

Als school streven wij immers naar het beste voor onze leerlingen. Een goede uitspraak vinden wij even belangrijk als een brede woordenschat. Op de Bosbergschool stimuleren wij leerlingen van jongs af aan zich te uiten in het Engels aan de hand van het goede voorbeeld.

Naast de spreekvaardigheid gebruiken we ook de methode; Take it Easy. Take it easy is een digibordmethode om Engels te geven in groep 1 t/m 8. Het is geen digitale afgeleide van een werkboek maar heeft het digibord als uitgangspunt. Hierdoor wordt interactiviteit in de klas gestimuleerd en vergroot.