'Plezier en actief buiten'

In hetzelfde gebouw als de Bosbergschool bevindt zich BSO 'het Buitenbos'. De buitenschoolse opvang start als de schooldag is afgelopen en is bestemd voor kinderen vanaf 4 jaar. Pedagogisch medewerkers die de leerkrachten in de middag ondersteunen zijn na school werkzaam bij BSO ‘het Buitenbos’. De huiskamersfeer wordt zoveel mogelijk benaderd. We starten de BSO elke dag met wat drinken en lekkers.

De pedagogisch medewerkers zorgen voor een gevarieerd en uitdagend activiteitenprogramma. Er is veel tijd en ruimte voor buitenactiviteiten; lekker spelen of bijvoorbeeld een uitstapje naar het nabijgelegen bos. Natuurlijk is er ook tijd om gewoon even lekker te ‘chillen’ op de bank of een van de aangeboden activiteiten of workshops te volgen.

Kinderen die niet op de Bosbergschool zitten, kunnen ook gebruik maken van BSO ‘het Buitenbos’. BSO 'het Buitenbos' sluit om 18:00 uur.

Enthousiast? U kunt op deze site het inschrijfformulier downloaden om uw kind(eren) in te schrijven. Heeft u nog vragen? Neemt u dan contact op met BSO 'het Buitenbos' op nummer 06 49 41 79 31